Offerte op voor uw schadeherstel! Vraag geheel vrijblijvend online een Vervangend vervoer nodig bij autoschade? Vraag naar de mogelijkheden!

Carrestyling

Het herstellen van deukjes wordt vaak kostbaar doordat het dan ook opnieuw moet worden gespoten. Bovendien is spuiten niet heel milieuvriendelijk. De restyle-techniek maakt uitdeuken zonder spuiten mogelijk.

Een techniek die binnen Van Iperen autoschade regelmatig wordt toegepast is het zogenaamde ‘uitdeuken zonder spuiten.’ Door middel van uitdeuken zonder spuiten kunnen kleine deuken tot een grootte van een muntstuk van € 2,- over het algemeen zonder lakbeschadigingen volledig verwijderd worden zonder dat er geplamuurd of gespoten wordt. Dit wordt ook wel restylen genoemd. Voorwaarde hierbij is dat er geen lakschade is.

Met dit systeem kunnen wij deukjes, parkeer- en hagelschades op een snelle en milieuvriendelijke manier herstellen, zonder dat er overgespoten hoeft te worden. Met dit speciale gereedschap zijn wij in staat om deukjes met behulp van reflecterend licht er heel precies uit te drukken.

Restyle is geschikt voor schade die is ontstaan door:

  • Hagelbuien
  • Parkeerdeukjes (openslaand portier)
  • Een tak of kastanje die van/uit een boom valt
  • Een (voet/golf) bal

De tijdsduur en dus ook de kosten van restylen blijven erg laag. Benieuwd of dat ene deukje op uw auto in aanmerking komt voor uitdeuken zonder spuiten? Neem contact met ons op!

‘Met restylen bespaart u kosten en ontziet u het milieu’.

contact

schade-melden

Wij bellen u graag even terug!