Offerte op voor uw schadeherstel! Vraag geheel vrijblijvend online een Vervangend vervoer nodig bij autoschade? Vraag naar de mogelijkheden!

Schadeherstel

Er wordt altijd gezegd: een ongeluk zit in een klein hoekje. Kleine of grote schade aan uw auto? Van paaltjesdeuk tot snelwegcrash: voor een snel en perfect herstel bent u bij ons aan het juiste adres. Van Iperen autoschade is gespecialiseerd in het schadeherstel van uw auto en bedrijfswagen.

Schade en alle gevolgen ervan zijn al vervelend genoeg, daarom neemt Van Iperen autoschade deze zorg graag uit uw handen. Het gehele traject van schade t/m het volledige herstel wordt door ons verzorgd.

In ons goed uitgeruste bedrijfspand verzorgen wij vakkundig het herstel van alle merken auto’s. Wij beschikken over vakkundig personeel die de schades met zorg repareren en alles weten op het gebied van schadeherstel.

Autoschade moet vertrouwd, vakkundig en snel opgelost worden. Zonder dat u er zelf, als bestuurder, iets van merkt. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Rijd dus niet langer door met een sterretje in uw autoruit maar laat deze snel en voordelig repareren bij Van Iperen autoschade .

Voor meer informatie over schadeherstel kunt u met ons contact opnemen.

‘Wij leggen onze klanten graag in de watten, ontzorgen is namelijk ons vak!’

contact

schade-melden

Wij bellen u graag even terug!