Offerte op voor uw schadeherstel! Vraag geheel vrijblijvend online een Vervangend vervoer nodig bij autoschade? Vraag naar de mogelijkheden!

Schade taxatie

Veel mensen denken dat een schadetaxatie wordt uitgevoerd door de taxateur van de verzekeringsmaatschappij. De taxatie wordt uitgevoerd door Van Iperen autoschade !

Wij taxeren autoschade voor alle verzekeringsmaatschappijen. Deze dienst behoort tot de standaard service. Wij geven vrijblijvend een offerte met de geschatte reparatiekosten. Onze experts zijn dan ook goed in staat om u een vrijblijvende indicatie te geven van de schade aan uw auto. Na de expertise kunnen wij u adviseren en ondersteunen met het invullen van het schadeformulier.

Sommige verzekeringsmaatschappijen willen zelf een schade expert sturen om de schade te beoordelen. U maakt zelf een afspraak met uw verzekeringsmaatschappij. De auto kan dan voor een dag bij ons staan, indien de auto bij ons wordt gerepareerd!

Wij maken voor u de schadeberekening, de schade-expert controleert dit en moet hem goedkeuren, deze wordt vervolgens doorgestuurd voor de verdere afwikkeling. U stuurt het schadeformulier op naar uw verzekeraar. Afhankelijk van het soort verzekering (WA, WA+ of casco) wordt de procedure in gang gezet.

Hiervoor brengen wij de gemaakte kosten in rekening. Dit bedrag is een onderdeel van het schadebedrag dat u uitgekeerd krijgt. Als u besluit om de schade bij Van Iperen autoschade  te laten repareren worden deze kosten in mindering gebracht.

Zodra de betalende partij akkoord is met de kosten uit het rapport, kan de reparatie van start gaan. Voor meer informatie over autoschade taxatie, neem contact met ons op.

contact

schade-melden

Wij bellen u graag even terug!