Offerte op voor uw schadeherstel! Vraag geheel vrijblijvend online een Vervangend vervoer nodig bij autoschade? Vraag naar de mogelijkheden!

Spuitwerk

Last van krassen of een doffe lak? Uw auto spuiten om krassen en doffe lak weg te werken is een goede keuze. De auto komt weer terug als nieuw.

In de loop der jaren is een zeer efficiënte manier van werken ontwikkeld, waardoor we zeer voordelig kunnen werken. Wij maken van tevoren goede afspraken over het spuiten om misverstanden te voorkomen.

Het gebruik van topkwaliteit lakken is voor ons een belangrijk, de lak voldoet aan alle milieueisen. De lakken hebben een goede weerstand tegen steenslag en weersinvloeden. De kleur van de lak wordt op de originele kleurcode aangemaakt en evt. lakveroudering wordt door de computer gecorrigeerd.

Vervolgens wordt de water gedragen kleurlak in lagen aangebracht en afgedekt met enkele lagen blanke lak. Door het aanbrengen van lak krijgt uw auto een mooie, diepe kleur en worden onderliggende lagen beschermd tegen weersinvloeden. Uw auto blijft in een temperatuur gecontroleerde cabine staan om de lak te laten drogen. De cabine wordt verwarmd tot 60 graden. Als de auto is afgekoeld wordt alles weer opgebouwd en klaargemaakt voor de aflevering.

Voor meer informatie over onze spuitwerkzaamheden kunt u met ons contact opnemen.

contact

schade-melden

Wij bellen u graag even terug!